Поддръжка на сайт и онлайн магазин от BSB Web

Оставете сайта си в добри ръце, ние знаем какво да правим с него.

Поддържате ли добре сайта си?

Знаете ли че голяма част от сайтовете си стоят просто така и не се обновяват? Това е голяма грешка, която допускат много хора. Те се нуждаят спешно от поддръжка на сайт. Веднъж създаден сайта трябва периодично да се обновява като се добавя качествено съдържание, което потребителите искат да виждат. Ако не го правите редовно, сайта Ви няма да бъде достатъчно полезен и посетителите няма да се връщат отново. По-лошото е когато сайта ви спре да работи поради някакви технически причини или хакерска атака. Тогава сайта буквално изчезва и клиентите Ви виждат само съобщение за грешка. Вие не искате това нали? Ние предлагаме пълна поддръжка на сайтове, включително и техническа.
Надеждна поддръжка на сайт от BSB Web

Поддръжка на сайт

Подходяща за всички сайтове и онлайн магазини

Поддръжка на сайтове

Ако нямате време или не знаете как, ние можем да ви помогнем. Предлагаме пълна поддръжка на сайтове. Можем да публикуваме подходяща информация в сайта ви, както и да правим нужните промени по него. Добавяне на нови продукти, банери, новини и т.н.

Техническа поддръжка

Осигурете си спокойствие, като знаете че сайта ви винаги ще е онлайн.

Техническа поддръжка

Изключително важно е когато Вашите клиенти искат да се свържат с Вас, да могат да го направят по-най лесният и бърз начин. Предлагаме Ви пълна техническа поддръжка, като по този начин можем да отстраним възникнал проблем в най-кратки срокове.

Поддръжка на социални страници

Имате ли Facebook или Google+ страница? А знаете ли какво да правите с нея?

Поддръжка на социални страници

Можем да засилим Вашето онлайн присъствие в социалните мрежи като публикуваме във Вашите страници тематични публикации. Ефекта от това по-лоялни клиенти, повече последователи и повече поръчки.

Защо се нуждаете от поддръжка на сайт

Поддръжката отнема време, усилия и средства. За това е добре да се прави от специалисти, които имат знание и опит. Поддържаме множество сайтове и социални страници на клиенти, които се радват на повече продажби.

Присъединете се към групата добре работещи сайтове, изпратете запитване за поддръжка на сайт от формата по-долу.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон

Вашият сайт (задължително)

Какъв вид поддръжка искате

Кой поддържа сайта ви сега, опишете ни от каква поддръжка се нуждаете.